Jotain meistä...

 

Lunacrest kennelnimen takaa löytyy 28-vuotias naisihminen. Asustelemme omakotitalossa isolla tontilla maaseudun rauhassa Sievin Kiiskilammilla, n. 12 km päässä Sievin keskustasta. Perheemme arkea värittää sekalainen lauma koiria, kissa ja pari akvaariota.

Ensimmäisen oman koirani sain ollessani 9 - vuotias, tuolloin taloon tassutteli pk. collieuros Hofflane's Sky Blue Boy "Jamppa" joka eli kunnioitettavat 14 vuotta. Vuonna 2004 koirakuume kasvoi uudelleen ja niinpä vuoden kuluttua tästä taloomme tuli ensimmäinen harjakoira Miro. Olin katsellut jo tuolloin myös cirneco dell'etnoja "sillä silmällä" mutta harjakoirat veivät voiton erikoisen ulkonäkönsä ja pienemmän kokonsa vuoksi. Muutettuamme takaisin Kauhavalta Sieviin aloin kuitenkin haaveilla harjakoirien rinnalle isompaa koiraa ja mikäpäs muukaan se olisi ollut kuin cirneco.

Jokainen koiramme on täysvaltainen perheenjäsen ja ne asuvat kanssamme. Koiriemme kanssa harrastamme lähinnä lenkkeilyä ja näyttelyitä.

Ensimmäinen pentueemme syntyi v. 2008. Jalostukseen käytettävät koiramme ovat hyväluonteisia, rodunomaisia sekä virallisesti terveystutkittuja (silmät, polvet, sydän sekä harjakoirilta prcd-PRA ja PLL). Silmätutkimus ei saa olla vuotta vanhempi astutettaessa.

Kasvatustyömme on vasta alkumetreillä, mutta jo tässä vaiheessa on useita henkilöitä, joita haluan sydämellisesti kiittää. Teidän tukenne, neuvonne ja apunne ovat olleet korvaamattomia. Ihan ensimmäisenä haluan kiittää teitä, koiriemme kasvattajia, jotka olette uskoneet nämä ihastuttavat perheenjäsenet luoksemme. Olette jaksaneet neuvoa minua monenlaisissa mieltä askarruttavissa tilanteissa ja teiltä olen aina saanut vastauksen kysymyksiini. Olen hyvin onnellinen siitä, että juuri nämä koirat ovat löytäneet luoksemme, ne ovat mielettömiä tapauksia jokainen!

Erityiskiitokset ja halaukset menevät Beritille (kennel Chattanooga's) sekä Annikille (kennel Vespinja's). Kiitokset menevät myös muutamalle muulle kasvattajalle ja koiraharrastajalle, tiedätte itse keitä olette. Lämmin kiitos myös käyttämieni urosten omistajille!

Haluan erityisesti kiittää myös perheenjäseniäni siitä, että olette olleet tukena ja apuna 24 h vuorokaudessa. Äiti ja isä, suurkiitos kaikesta kärsivällisyydestä ja avusta. Kiitos, että olette jaksaneet katsella harjispoikiemme tempauksia kaikesta huolimatta. Tiedän, että pojillamme on luonanne mitä mainioin paikka asua. Ehkä suurimmat kiitokset menevät kuitenkin aviomiehelleni Juholle. Olet oppinut rakastamaan koiria yhtä paljon kuin minäkin ja olet hoitanut KNAM:in hommia paremmin kuin hyvin ;)

Lämmin KIITOS teille kaikille, että olette tehneet unelmani mahdolliseksi.

 

Yhteystiedot

Kennel Lunacrest / Jonna Laakso
Säilynmäentie 29
85470 Kiiskilampi
p. 050-4100097
jonna@harjakoirat.net

© Kennel Lunacrest 2007-2015